Carregant ...

TalentUp al col·legi Lestonnac de Tarragona

Estàs preparat per a un món incert? Decidir el nostre camí és quelcom que ningú pot fer per nosaltres i sovint pot no ser una tasca fàcil. Una de les claus és saber com som, ser conscients de què ens agrada i entendre el per què.

LestonnacAmb aquest objectiu, vam anar el passat divendres 2 de febrer a l’escola Lestonnac – L’Ensenyança de Tarragona (@lestonnacensetgn) a fer una xerrada als joves de 4rt de ESO. Considerem vital per als joves iniciar aquestes reflexions i agraïm a Lestonnac que s’impulsin des de la pròpia escola. Com va dir l’autor del Petit Príncep: “No es tracte de preveure el futur, sinó de fer-lo possible!” (Antoine de Saint-Exupéry)

Esperem haver donat unes primeres pinzellades i haver encetat la curiositat entre els joves per tal de descobrir la motivació que hi ha darrera d’allò que els encanta fer.