Carregant ...

Els Talents

Achiever

(Emprenedor)

Gent amb un talent fort en Achiever tenen una gran quantitat de energia i treballen dur. Obtenen una gran satisfacció en estar ocupats i ser productius. Tenen una sed insaciable de fer més, assolir objectius.

Activator

(Iniciar)

Gent amb un talent fort en Activator poden fer que les coses succeeixin, transformant els pensaments en acció. Una vegada una decisió està presa actuen amb rapidesa.

Adaptability

(Flexibilitat)

Gent amb un talent fort en Adaptability prefereixen anar amb el corrent. Van descobrint el seu futur amb cada opció que es presenta en el dia a dia i no els molesta que se’ls sol·licitin tasques de forma sobtada. Tendeixen a ser gent del “ara”. S’adapten amb facilitat.

Analytical

(Analític)

Gent amb un talent fort en Analytical busquen les raons i las causes. Tenen l’habilitat de pensar en tots els factores que poden afectar una situació.

Arranger

(Organitzador)

Gent amb un talent fort en Arranger saben organitzar, però tenen també una flexibilitat que complementa la seva habilitat. Calculen quina és la millor manera de que se facin las coses. Els agrada desxifrar com totes las peces i recursos poden ser organitzats per a una màxima productivitat.

Belief

(Creença)

Gent amb un talent fort en Belief tenen uns certs valors fonamentals que són intocables. En base a aquests valores emergeix un propòsit definit per a la seva vida.

Command

(Comandament)

Gent amb un talent fort en Command tenen presència. Saben controlar una situació i prendre decisions. Si fixen una fita no descansen fins tenir a la gent compromesa en ella. No temen l’enfrontament.

Communication

(Comunicació)

Gent amb un talent fort en Communication els hi és fàcil posar els seus pensaments en paraules. Els agrada donar explicacions, ser amfitrions i parlar en públic. Converteixen els successos en històries excitants. Son bons conversadors i presentadors.

Competition

(Competició)

Gent amb un talent fort en Competition mesuren el seu progrés en funció de l’acompliment dels demés. Aspiren a guanyar el primer lloc i gaudeixen dels concursos.

Connectedness

(Conexió)

Gent amb un talent fort en Connectedness pensen que les coses succeeixen per alguna raó. Tots som part d’un tot i no hem de fer mal a res ni a ningú donat que repercutirà en nosaltres mateixos.  Tenen fe en la connexió entre las coses.

Consistency

(Equitat)

Gent amb un talent fort en Consistency son molt conscients de tractar a la gent per igual. Intenten tractar a tot el món amb equitat assentant unes expectatives o regles clares a las que adherir-se.

Context

(Context)

Gent amb un talent fort en Context miren el passat per comprendre el present i predir el futur. Desitgen saber l’origen de tot.

Deliberative

(Prudent)

Gent amb un talent fort en Deliberative es descriuen per la seriosa cura que tenen en la presa de decisions. Anticipen els obstacles.

Developer

(Desenvolupador)

Gent amb un talent fort en Developer reconeixen i cultiven el potencial en els demés. Entreveuen cada petita senyal de millora i obtenen una gran satisfacció de les mostres de creixement en les persones.

Discipline

(Disciplina)

Gent amb un talent fort en Discipline necessiten un món predictible, ordenat i planificat. Gaudeixen de la rutina i l’estructura.

Empathy

(Empatia)

Gent amb un talent fort en Empathy poden notar els sentiments d’altres persones imaginant-se a ells mateixos en la seva situació. Veuen el món a través dels demés, comparteixen les seves vivències, perspectives, etc. Senten les emocions d’aquells que els envolten.

Focus

(Enfocament)

Gent amb un talent fort en Focus es fixen objectius constantment per saber cap a on dirigir-se. Prenen una direcció, la segueixen i fan les correccions necessàries para mantenir el rumb cap a l’objectiu plantejat. Prioritzen, després actuen.

Futuristic

(Futurista)

Gent amb un talent fort en Futuristic miren cap a l’horitzó, els inspira el futur i allò que podria arribar a ser. Inspiren als demés amb les seves visions del futur.

Harmony

(Harmonia)

Gent amb un talent fort en Harmonia busquen el consens. No els agrada el conflicte, dissuadeixen per evitar la confrontació. Busquen àrees de comú acord.

Ideation

(Idear)

Gent amb un talent fort en Ideation estan fascinats per les idees. Son capaços de trobar connexions entre fenòmens aparentment dispars. Gaudeixen de donar-li un tomb al món tal i com se’l coneix.

Includer

(Inclusió)

Gent amb un talent fort en Includer accepten als demés i tendeixen a emetre pocs judicis. Els agrada incloure a totes les persones i fer-los part del grup. Es mostren conscients d’aquells que estan exclosos i es senten satisfets fent-los partícips.

Individualization

(Individualitzar)

Gent amb un talent fort en Individualization es mostren intrigats per les qualitats úniques de cada persona. No els agrada la generalitat i presten atenció a les diferències que té cada u. Són aguts observadors de les aptituds de l’altre podent obtenir el millor d’ells.

Input

(Inquisitiu)

Gent amb un talent fort en Input tenen una necessitat de col·leccionar i assolir. Pot ser que col·leccionin informació, idees, històries o fins i tot relacions. El món és excitant per la gran varietat de coses.

Intellection

(Intel·lectual)

Gent amb un talent fort en Intellection es caracteritzen per la seva activitat intel·lectual. Són introspectius, els gusta pensar i dedicar temps a la meditació i reflexió. Aprecien las discussions intel·lectuals.

Learner

(Estudiós)

Gent amb un talent fort en Learner tenen un gran desig d’aprendre i contínuament volen millorar. En particular, el que els excita és el procés d’aprenentatge, més que el resultat.

Maximizer

(Excel·lència)

Gent amb un talent fort en Maximizer es focalitzen en les fortaleses como una forma d’estimular les persones i l'excel·lència del grup. Busquen transformar quelcom gran en quelcom suprem.

Positivity

(Positiu)

Gent amb un talent fort en Positivity tenen un entusiasme que es contagiós. Generosos en donar elogis, sempre veuen el costat bo de cada situació. Tenen la capacitat d'il·lusionar a altres sobre el que s’ha de fer.

Relator

(Relació)

Gent con un talent fort en Relator gaudeixen d’una relació estreta amb els demés. La intimitat no els incomoda. Pensen que l’amistat ha de ser recíproca. Els satisfà treballar amb amics per assolir objectius.

Responsibility

(Responsabilitat)

Gent con un talent fort en Responsibility assumeixen el compromís sobre el que prometen i no descansen fins aconseguir-ho. Estan compromesos amb valores estables como la honestedat i lleialtat.

Restorative

(Restaurador)

Gent con un talent fort en Restorative son adeptes en lidiar amb problemes. Els encanta el desafiament d’analitzar els símptomes, identificar a on està el mal i trobar la solució.

Self-Assurance

(Autoconfiança)

Gent con un talent fort en Self-Assurance es senten segurs de la seva habilitat de manegar la seva pròpia vida. Posseeixen un compàs intern que els dona la seguretat de que les seves decisions són les correctes. Tenen fe en els seus instints i saben que son capaços d’assumir el risc.

Significance

(Significación)

Gent con un talent fort en Significance desitgen ser reconeguts, escoltats i sobresortir. Necessiten ser reconeguts com una persona creïble, professional i amb èxit.

Strategic

(Estrategia)

Gent con un talent fort en Strategic creen camins alternatius entre infinites possibilitats per procedir. El seu procés de pensament els permet destacar ràpidament els fets o patrons rellevants.

Woo

(Carisma)

Gent con un talent fort en Woo els agrada el repte de conèixer gent nova i guanyar-se’ls. Els encanta entaular converses amb desconeguts. Obtenen una gran satisfacció en trencar el gel i crear connexions amb altres persones.