Carregant ...

TalentUp és un equip de facilitadors i mentors especialistes en la gestió del talent, la motivació i l'empatia.

Tots tenim  talents, que si són reconeguts i cultivats ens porten a treure el màxim potencial de nosaltres mateixos. El Programa TalentUp ajuda a descobrir el talent natural de les persones, a prendre'n consciència i a utilitzar-lo intencionadament fent allò que se'ns dóna millor. Partim dels talents per arribar a fortaleses. Aquest salt ens condueix a l'èxit.

L'equip del programa TalentUp som facilitadors d'aquest procés per tal de que cadascú sigui capaç de construir en base als seus talents la millor versió de si mateix. Aquest procés, s'estén de l'individu a l'equip. Des del Programa TalentUp treballem l'enfocament basat en fortaleses aplicat a equips traient el màxim potencial de cadascun dels seus membres, aconseguint quelcom més gran que la suma de les parts. És el pas per assolir l'excel·lència de l'equip.

Utilitzant com a eina comú els talents, és a dir, els patrons de comportament naturals de les persones, hem dissenyat programes específics centrant-nos actualment en:

  • Equips BIM
  • Equips directius
  • Ensenyament
  • Famílies

En qualsevol dels àmbits, partint d'un enfocament basat en fortaleses, donem eines de motivació per assolir els objectius establerts i formem a l'equip en empatitzar facilitant la sinergia de l'equip.