Carregant ...

TOTS SOM DIFERENTS I ÉS AIXÒ ALLÒ QUE ENS FA ESPECIALS I ÚNICS

Tots tenim la nostra forma d'entendre i relacionar-nos amb l'entorn. Són els nostres talents que ens filtren el món a la nostra manera. Hem de ser conscients però que aquesta forma és la nostra i que probablement no coincideixi amb la dels nostres fills. 

Això la fa millor o pitjor? 

Simplement la fa diferent. Si volem comprendre perquè els nens actuen de determinada manera el que hem de fer és saber com són, és a dir, quina és la seva forma particular d'entendre i de fer les coses.

Amb el Programa TalenTeamUp ajudem a entendre els talents a través dels quals els nens es relacionen i perceben el món, veient també la diferència amb la nostra pròpia forma de fer i entendre les coses.

Com a pares és important ser les persones en les seves vides que els ajuden a veure i focalitzar-se en el millor d'ells. Sempre estarà ple de gent al voltant dels nostres fills que vegin les seves febleses i etiquetin les seves actituds de forma menys positiva. La família, podem ser les persones de la seva vida que els ajudin a veure la vida des d'una perspectiva de fortaleses, empenyent-los a ser la millor versió de si mateixos.

Entenent els talents dels nostres fills comprenem la seva motivació i establim una visió empàtica que influencia directament en la seva autoestima i grau de felicitat.

Pio i Susanna